Decor House / Çankaya / Ankara

Perde deyince aklımıza ilk gelen yaşam alanlarımızı yenilemek değil, yaşam alanlarımıza bir bütünlük katmaktır. Bu bütünlüğü sağlarken de; kalite, konfor ve estetiğe önem veren firmalarla birlikte yol almak, işi işinin ehli firmalara bırakmak aldığımız yolu tamamlamak demektir.  

Decorhouse 25 yıldır mekanlarınızın sizi yansıtan ve huzur bulduğunuz alanlar olabilmesi için çalışmaktadır. Evinizin, ofisinizin ve tüm yaşam alanlarınıza kişiliğinizi yansıtan Decor House; klasik, fantezi, avangard, spor tarza tül perde, fon perdelik kumaşlar ve duvar kağıtları ile hayatınıza güzellik katmaktadır.

Decor House bir mekanın tüm özellikleriyle bir konsept halinde yenilenmesi işini; uzun yıllardır yapmış ve zaman içinde kalite çıtasını teknoloji ve uluslararası trendlerin de gelişimiyle paralel olarak sürekli yukarı taşımayı bilmiştir.

 Kaliteyi; profesyonel bir gözle mekana bakıp; doğru bir şekilde uygulayarak kalite ile ergonomiyi, şıklık ile rahatlığı birleştiren"Bu da bizim işimiz”…diyen Decor House´ta arayınız. Siz Decor House´un bünyesinde kahvenizi içerken, ekibimiz de sevdiklerinizle her dakikasını yaşamaktan keyif alacağınız mekanınızı tasarlasın...

Mutluluk bütünlükte gizlidir..Mekanınızın bütünlüğü ise bizim profesyonelliğimizde. İşimizin sevdalısıyız.
Saygılarımızla, Decor House

Decor House Web Sayfası; google uyumlu, mobil, tablet ve masa üstü bilgisayar uyumlu, seo özellikli, arama motoru optimizasyonu, keyword özellikli, türkçe admin panel, google harita ekleme, slider yönetimi, menü yönetimi, gelişmiş admin paneli, ürün ekleme özellikli, video ekleme, haber ekleme, ssl güvenlik sertifikalı, yeni nesil, kolay kullanımlı, akıllı web sayfası tasarlanmıştır.
www.decorhouseperde.com 


845   10 Ocak 2021

Yukarı Git
Arama: Ara