Öz Bayramlar Kumaş & Öz Bayramlar Tekstil

1990 yılından günümüze dek Ankara´nın Çıkrıkçılar Yokuşu´nda bulunan Öz Bayramlar Tekstil; perde, perdelik fon, ev tekstili, duck kumaşı, masa örtülük kumaşı, nevresimlik kumaş, koltuk kanepe örtüsü, sıra örtüsü, motorlu perdeler çeşitleri ile hizmet vermektedir.

Öz Bayramlar Tekstil´den kişiye ve mekana özel tasarımları ile her zaman rakiplerini geride bırakan, yenilikleri takip eden, tecrübesini kalite ile buluşturarak; perde konusunda kendisine yol arkadaşı olarak dünya markaları olan Taç ve Brillant, Verdi, Premier Home gibi markaları seçmiş ve bu ürünlerin satış noktalığını yapmaktadır.

Perde, Ev Tekstil, Otel Tekstil Ürünleri, Nevresimlik Kumaş, Masa Örtülük Kumaş çeşitleri ile Online Satış yapan Öz Bayramlar Tekstil, Türkiye´nin her bölgesine ürün göndermektedir. Modern ve yenilikçi yapısıyla sektörde güvenilen, tercih edilen bir firma olarak yoluna devam etmektedir.

Öz Bayramlar Kumaş  Online Alışveriş Web Sayfası; google uyumlu, mobil, tablet ve masa üstü bilgisayar uyumlu, seo özellikli, arama motoru optimizasyonu, keyword özellikli, türkçe admin panel, google harita ekleme, slider yönetimi, menü yönetimi,ürün ekleme, fiyat ekleme, kargo takip, gelişmiş admin paneli, ürün ekleme özellikli, video ekleme, haber ekleme, ssl güvenlik sertifikalı, yeni nesil, kolay kullanımlı, akıllı e ticaret web sayfası tasarlanmıştır.
www.ozbayramlarkumas.com 


754   05 Ocak 2021

Yukarı Git
Arama: Ara